top of page
Poročna Fotoknjiga

Poročna fotoknjiga akrilno steklo

Poročni fotograf Slovenj Gradec Maribr Korška Štajerska Fotoknjiga
Poročni fotograf Slovenj Gradec Maribr Korška Štajerska Fotoknjiga
Poročni_fotograf_Slovenj_Gradec_Koroška_
Poročni fotograf Slovenj Gradec Maribr Korška Štajerska Fotoknjiga

Poročna fotoknjiga je končni izdelek poroke katerega toplo priporočam vsem mladoporočencem. Zaradi Lay flat dizajna se strani odpirajo popolnoma ravno. Podoživite Vašo poroko s pomočjo fotoknjige izdelano po visokih standardih.

Na voljo je veliko različnih materialov/barv za popestritve platnice fotoknjige.

- izgled usna

- izgled lesa

Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška

POGOSTA VPRAŠANJA O POROKI

Cena poročnega fotografiranja? Koliko stane poročni fotograf - cenik?

Ker Vam želim olajšati odločitev pri izbiri poročnega fotografa, lahko najdete mojo ponudbo z cenami poročnega fotografiranja tukaj.

Kako lahko rezervirava termin?

Vzpostavita kontakt z mano preko telefona ali E-Maila in izberita vama najbolj primeren paket. Jaz pa vama bom posredoval predračun. Po opravljenem plačilu akontacije in podpisu pogodbe je rezervacija potrjena.

V kolikšnem času po poroki prejmeva fotografije?

Poročne fotografije se bom potrudil dostaviti v najhitrejšem možnem in sicer v 5 - 30 dneh na lesenem USB ključu v škatlici.

V kolikšnem času prejmeva foto knjigo?

Po dostavi fotografij vama bom poslal knjigo v PDF obliki. Če bosta z dizajnom zadovoljna, gre knjiga takoj v izdelavo (čas izdelave 4 tedne). V nasprotnem primeru pa jo bom prilagodil vajinim željam.

Koliko fotografij prejmem po poroki?

Odvisno od zakupljenega paketa. Od 100 do 700 fotografij na lesenem USB ključu.

Kakšne fotografije imaš najraje?

Osebno so mi najbolj pri srcu svetle fotografije polne spontanih čustev. Tisti ujeti pristni trenutki.

Kakšen je tvoj stil fotografiranja?

Rad dokumentiram vse iskrive dogodke in ob tem ne motim samega potega poroke. Tako bodo fotografije opisale celotno zgodbo Vašega poročnega dne. Pri portretnemu fotografiranju Vam z veseljem dam kakšen napotek, ter sem vam v pomoč, da se boste lažje sprostili in bili še privlačnejši. To je Vaš dan, zato je predvsem pomembno da Vi uživate v njem.

USB ključ
Poročni fotograf Slovenj Gradec Maribr Korška Štajerska USB ključ

Za vse moje mladoporočence.
Leseni USB ključki polni romantičnih spominov.

Poročni fotograf Slovenj Gradec Maribr Korška Štajerska USB ključ
Poročni fotograf Slovenj Gradec Maribr Korška Štajerska USB ključ

Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Samo Juvan Photography je poročni fotograf, ki ponuja pester nabor fotografiranj kot so: fotografiranje poroke, fotografiranje krsta, družinska fotografija in portretno fotografiranje po celotni Sloveniji.

Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Poročno fotografiranje Samo Juvan photography

Iščete fotografa za fotografiranje krsta Slovenj Gradec Koroška? Ali pa fotografiranje krsta Maribor Štajerska?

Praznujete obletnico in potrebujete fotografa, ki bo izvedel fotografiranje abrahama Slovenj Gradec Koroška. Ali pa fotografiranje abrahama Maribor Štajerska. Tudi če ste iz dugega konca Slovenije ni problem. Saj je na voljo fotografiranje po celotni Sloveniji. Vas zanima cena fotografiranja krsta? Samo Juvan Photography bo prisluhnil vašim željam.

Se boste poročili v Slovenj Gradcu, na Koroškem, ali pa drugje po Sloveniji? Iščete poročnega fotografa, ki zna dokumentirati vse lepe trenutke vašega poročnega dne? Potem ste na pravem mestu. Naj bo poroka eden najlepših dni v vašem življenju.

Samo Juvan Photography je poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška z večletnimi izkušnjami v različnih vrstah fotografiranja. Naj bo to krst, poroka, abraham, družinsko fotografiranje ali portretno fotografiranje. Kvaliteta, prijaznost in zanesljivost so odlike, katere lahko vedno pričakujete. Samo Juvan Photography bo poskrbel, da boste prejeli fotografije, katere Vam bodo mnoga lepa v prelep spomin. Vse to pa je zagotovljeno po zelo privlačnih cenah fotografiranja.

Vas zanima cena poročnega fotografiranja? Bi radi videli kako izgleda poročno fotografiranje? Ali pa Vas zanima fotografirane krsta? Vse to in še več boste našli na tej strani. Vaš poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Samo Juvan Photography.

bottom of page