Poročni fotograf Koroška Maribor
Poročni fotograf Koroška Maribor
Poročni fotograf Koroška Maribor
Poročni fotograf Koroška Slovenj Gradec Poročno fotografiranje Samo Juvan photography

Spontani trenutki in sproščenost. Uživajte, jaz pa bom poskrbel za nepozabne spomine.

Vaš poročni fotograf. Ljubljana, Prekmurje, Celje, Maribor, Primorska.

Fotografiranje poroke v Sloveniji in tujini.

Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Samo Juvan Photography je poročni fotograf, ki ponuja pester nabor fotografiranj kot so: fotografiranje poroke, fotografiranje krsta, družinska fotografija in portretno fotografiranje po celotni Sloveniji.

Samo Juvan Photography.jpg

Zdravo,

sem Samo Juvan.

Obožujem fotografiranje porok, dogodkov, družin, parov in portretov.

Navdihujejo me lepote narave, dokumentarni filmi in sproščeni ljudje. Seveda pa imam najraje od vsega ravno fotografijo in v tem neizmeno uživam. Z veseljem dokumentiram spontane in čustev polne trenutke z namenom, da Vam ustvarim spomine, ki Vam bodo za vedno ostali v srcu.

Po naravi sem preprost in sproščen, zato bom poskrbel, da bo Vaša izkušnja z mano prav takšna.

Po svojih najboljših močeh bom izpolnil vse Vaše želje, zato mi jih prosim z veseljem sporočite. Komaj čakam, da skupaj ustvarimo nepozabno doživetje!

Poročni fotograf Poročno fotografiranje Samo Juvan photography

Ime *

E-mail: *

Datum *

Lokacija: *

Sporočilo

Hvala za poslano sporočilo. Poskušal Vam bom odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Mnenja:

Zelo profesionalen in prijazen. Nastale so res sanjske fotografije. Z veseljem ga priporočam vsem. - Jelena Seliga

Priporočam Samo Juvan Photography, zelo profesionalen odnos, izjemne fotografije, fotograf je poln energije, nasmejan, izjemna oprema, prijazen, hitro dostopen, odgovarja takoj na vsa vprašanja, res res priporočam vsem. Hvala za vse. - Mediha Muminović

Neverjetno fotografiranje, kakovostne fotografije in Samo natančno ve, kako ujeti posebne trenutke. - Urška Ariana

Najlepša hvala Samo Juvan za odlično opravljeno delo. Sem popolnoma zadovoljna z nastalimi fotografijami. 😊 - Amina Mashkeyeva

Samo Juvan - profesionalnost, prijaznost, ustrežljivost, polno smeha in dobre volje. Hitra in enostavna komunikacija ter hitra odzivnost.
Nas je družinsko fotografiral. Ker imam dva zelo živahna fanta, ki nista nikoli pri miru, sta bila nad fotografom navdušena! Znal jih je tako zelo animirati, da jima ni bilo prav nič težko stati pri miru. Vsem bi priporočila profesionalnega fotografa Samo Juvan! Tudi kot darilo ob obletnicah, ker je
Fotografija - brezčasno darilo, darilo za vedno! -
Dolores Plevnik

Odlično in zabavno fotografiranje z mojim partnerjem, z veseljem še kdaj. - Ute Marilen Schachner

Samo Juvan je fotografiral naš krst in bili smo enostavno navdušeni nad fotografijami 😍. Odličen fotograf in zelo prijazna oseba. Dam mu oceno 5/5 katero si je res zaslužil. Top! 👍 - Jacqueline Fartely

Zelo zadovoljna odličen odnos, super fotke! - Nežka Prosenjak

Perspektiven, dobro oko za kompozicijo, zelo lepe fotke... Priporočam za vse priložnosti. - Bojana Mihocek Peklar

Absolutno priporočam Samo Juvan Photography. Super prijetna izkušnja iz fotkanja in čudovite fotografije. - Eva Jeseničnik

Odlična storitev, naravnost osupel sem bil nad fotografijami. Definitivno bomo še sodelovali. Močno priporočam! - Ales Tundra

Vse pohvale za čudovite fotografije. Preprost, fleksibilen in profesionalen. Priporočam! 😊 - Anja Zorjan

Fantastičen fotograf in resnično prijeten človek. Fantastična izkušnja! 😊 - Miranda Nee

Samo Juvan je prejme naše veliko priporočilo. Počaščeni smo, da je fotografiral našo poroko. Ta občutek je bil prisoten že od prve minute naprej in to se odraža na njegovih fotografijah. Ima genialne ideje, le prepustiti se mu morate.
Zame je stvar jasna, za vsako nadaljnjo priložnost, za katero bom potreboval fotografa je pravi le en naslov. Upam, da bo željen termin še prost.
😊 - Thomas Knotz

Se boste poročili v Slovenj Gradcu, na Koroškem, ali pa drugje po Sloveniji? Iščete poročnega fotografa, ki zna dokumentirati vse lepe trenutke vašega poročnega dne? Potem ste na pravem mestu. Naj bo poroka eden najlepših dni v vašem življenju.

Samo Juvan Photography je poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška z večletnimi izkušnjami v različnih vrstah fotografiranja. Naj bo to krst, poroka, abraham, družinsko fotografiranje ali portretno fotografiranje. Kvaliteta, prijaznost in zanesljivost so odlike, katere lahko vedno pričakujete. Samo Juvan Photography bo poskrbel, da boste prejeli fotografije, katere Vam bodo mnoga lepa v prelep spomin. Vse to pa je zagotovljeno po zelo privlačnih cenah fotografiranja.

Vas zanima cena poročnega fotografiranja? Bi radi videli kako izgleda poročno fotografiranje? Ali pa Vas zanima fotografiranje krsta? Vse to in še več boste našli na tej strani. Vaš poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Samo Juvan Photography.

 

Želite več informacij? Potem kliknite tukaj: Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška.