Poročni fotograf Koroška Maribor
Poročni fotograf Koroška Maribor
Poročni fotograf Koroška Maribor

Spontani trenutki in sproščenost. Uživajte, jaz pa bom poskrbel za nepozabne spomine.

Vaš poročni fotograf. Ljubljana, Prekmurje, Celje, Maribor, Primorska.

Fotografiranje poroke v Sloveniji in tujini.

Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Samo Juvan Photography je poročni fotograf, ki ponuja pester nabor fotografiranj kot so: fotografiranje poroke, fotografiranje krsta, družinska fotografija in portretno fotografiranje po celotni Sloveniji.

Zdravo,

sem Samo Juvan.

Obožujem fotografiranje porok, dogodkov, družin, parov in portretov.

Navdihujejo me lepote narave, dokumentarni filmi in sproščeni ljudje. Seveda pa imam najraje od vsega ravno fotografijo in v tem neizmeno uživam. Z veseljem dokumentiram spontane in čustev polne trenutke z namenom, da Vam ustvarim spomine, ki Vam bodo za vedno ostali v srcu.

Po naravi sem preprost in sproščen, zato bom poskrbel, da bo Vaša izkušnja z mano prav takšna.

Po svojih najboljših močeh bom izpolnil vse Vaše želje, zato mi jih prosim z veseljem sporočite. Komaj čakam, da skupaj ustvarimo nepozabno doživetje!

Mnenja:

Jelena Seliga: Zelo profesionalen in prijazen. Nastale so res sanjske fotografije. Z veseljem ga priporočam vsem.

Nežka Prosenjak: Zelo zadovoljna odličen odnos, super fotke!

Dolores Plevnik: Samo Juvan - profesionalnost, prijaznost, ustrežljivost, polno smeha in dobre volje. Hitra in enostavna komunikacija ter hitra odzivnost.
Nas je družinsko fotografiral. Ker imam dva zelo živahna fanta, ki nista nikoli pri miru, sta bila nad fotografom navdušena! Znal jih je tako zelo animirati, da jima ni bilo prav nič težko stati pri miru. Vsem bi priporočila profesionalnega fotografa Samo Juvan! Tudi kot darilo ob obletnicah, ker je
Fotografija - brezčasno darilo, darilo za vedno!

Bojana Mihocek Peklar: Perspektiven, dobro oko za kompozicijo, zelo lepe fotke... Priporočam za vse priložnosti

Eva Jeseničnik: Absolutno priporočam Samo Juvan Photography. Super prijetna izkusnja iz fotkanja in čudovite fotke.

Ute Marilen Schachner: Odlično in zabavno fotografiranje z mojim partnerjem, z veseljem še kdaj.

Se boste poročili v Slovenj Gradcu, na Koroškem, ali pa drugje po Sloveniji? Iščete poročnega fotografa, ki zna dokumentirati vse lepe trenutke vašega poročnega dne? Potem ste na pravem mestu. Naj bo poroka eden najlepših dni v vašem življenju.

Samo Juvan Photography je poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška z večletnimi izkušnjami v različnih vrstah fotografiranja. Naj bo to krst, poroka, abraham, družinsko fotografiranje ali portretno fotografiranje. Kvaliteta, prijaznost in zanesljivost so odlike, katere lahko vedno pričakujete. Samo Juvan Photography bo poskrbel, da boste prejeli fotografije, katere Vam bodo mnoga lepa v prelep spomin. Vse to pa je zagotovljeno po zelo privlačnih cenah fotografiranja.

Vas zanima cena poročnega fotografiranja? Bi radi videli kako izgleda poročno fotografiranje? Ali pa Vas zanima fotografiranje krsta? Vse to in še več boste našli na tej strani. Vaš poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška Samo Juvan Photography.

 

Želite več informacij? Potem kliknite tukaj: Poročni fotograf Slovenj Gradec Koroška.

© 2020 Samo Juvan Photography